lördag 27 november 2010

Overtime - oh yes!

Man kan ju tycka att jag borde ha tagit en låååång sovmorgon i morse, men kroppen verkar vara inställd på att vakna tidigt efter 4 öppningar på jobbet denna vecka. Jag är supertrött i kroppen, inte sov-trött alls.

Igår hade vi medlemskväll med middag på jobbet. Jag jobbade först 6:15-12:15, och sedan var jag tillbaka på jobbet kl 16:30-00:30.
Vi dukade långbord, fixade en "bar", stressade över mat som inte räckte till alla (det löste sig till slut), minglade, dukade av alla långbord och möblerade tillbaka allt till normalt igen, och när jag var hemma, ca tjugo i ett hade jag så ont i ryggen och fötterna efter att ha stått och gått hela dagen/kvällen. Det kändes som ett nattpass på casinot förr i tiden nästan. Men trots att jag var så fysiskt slut i kroppen så hade jag så svårt att somna på en gång. Jag känner mig inte tipp topp idag, men det är ok. Jag har en ganska soft dag framför mig, idag ska jag handla lite julgrejer, julpynta här hemma, lyssna på julmusik och dricka glögg.
Adam åkte nyss till Uppsala och kommer hem sent ikväll, så då är det jul i vårat hem - förhoppningsvis :-)

Imorgon är vi bjudna på adventsfika hos Johan och Anza, men jag får gå själv, Adam har match med div 1 laget då...lite trist men vad gör man. Det ska vara lite knytis så jag ska även fixa något att ta med mig dit, just nu funderar jag på att göra Bounty-praliner som jag har sett ett recept på. Eller så blir det en saffranskaka, vi får se helt enkelt.

Nu ska jag lägga mig i soffan en stund innan jag tar tag i dagen på riktigt!

Inga kommentarer: