tisdag 29 mars 2011

Lite hispig..

..kommer jag nog att vara, eller jag känner det redan nu.
Alldeles strax ska jag och Annabelle gå iväg på våran första basketmatch tillsammans, och jag borde ha lärt mig under mina 3 1/2 veckor som mamma att man inte riktigt kan planera saker med en bebis.
Men jag hade en plan, och det var att hon skulle äta strax innan kl 18, få en ny blöja runt 18:30 och 18:45 skulle vi vara out the door.
Men - hon somnade kring 17:30, efter att ha varit vaken i 2 timmar...i och för sig så somnade hon nog proppmätt (och nybytt).
Nu ska jag i alla fall snart klä på oss, och så får jag hoppas att hon sover mestadels av tiden i Sporthallen, jag har inte riktigt "rekat" och hittat något bra amningsställe än (plus att jag är lite nervös över att amma offentligt för första gången).

Oh well, betyg på matchen - och Bellis - kommer senare.
Håll tummarna nu, för allt som kommer att hända i Sporthallen ikväll!

2 kommentarer:

Chris Karinsdotter sa...

Åååh vad spännande! Det kommer gå galant! Hon var så söt, jag såg bilden på FB =)
Vet precis vad du menar med att man är orolig att amma offentligt. Jag var asnervis första gångerna och när vi skulle iväg någonstans så hade jag världens planering gällande blöjbyte och amning direkt innan vi åkte ;) Då visste jag att jag hade 3 timmars "frizoon" :)

Lycka till! Kramar

Jessica sa...

Haha, det var ju precis det jag hade planerat, men jag ville inte väcka henne! :-)
Men det gick bra, mitt mardrömsscenario är att hon gallskriker tröstlöst (fast varför skulle hon göra det, det gör hon ju aldrig), men det gick bra. Hon får en stark 3:a av 5 möjliga! ;-)