onsdag 23 mars 2011

Trött-fis...

Oj oj vad trött jag är just nu. Jag sitter och sippar på mitt morgonkaffe (det enda kaffet) och hoppas på att piggna till. Jag har ont i nacken och i handlederna. Sa jag att jag var trött?
Men alltså, ärligt nu. Det här med nattsömnen.
Jag tror att jag är bortskämd med den. Jag vet inte, men jag tror det. Jag lägger Bellis runt tio halv elva på kvällen (och jag lägger mig strax därefter) och då sover hon/vi i ca 4 timmar, sen vaknar hon, vi går upp och byter blöja och äter, sen sover hon i ca 4 timmar till. Oftast i alla fall. Det betyder ju att jag får ungefär 6 timmars sömn per natt, inte sammanhängande, men totalt. Jag trodde att jag skulle få vara vaken HELA nätterna och kanske få 1-2 timmars sömn. Jag har det ganska bra tror jag.
Däremot blir dagarna ganska långa och jag sover ingenting när hon sover på dagtid, något jag borde göra ibland, men jag har alltid haft svårt att sova på dagtid, inte ens när jag jobbade på casinot kunde jag ta en powernap innan nattskiftet. Det går bara inte av någon anledning. Men visst, skulle jag vara trött som en zombie så skulle jag nog kunna sova, men som tur är så är jag inte så trött. :-)

Idag blir nog en ganska seg dag. Adam ska jobba hela dagen så vi blir själva. Kl 14 ska vi till BVC och efter det ska jag faktiskt ta en sväng till Babyproffsen och kolla på lite grejer - eller vaddå "jag"? Vi alltså, jag och Bellis!

Nu ska jag stressfixa lite hår och smink så man ser mänsklig ut innan hjärtat vaknar!
Ha en fin dag!
P.S Hanna! Jag kollade ju lite på Atlanta-fruarna, och nu kollar jag Beverly Hills-fruarna, så nästa blir lätt Miami-fruarna! :-)

Inga kommentarer: