måndag 20 juni 2011

Svart.

Kokade nyss kaffe och insåg att det fanns varken grädde eller mjölk i kylen. Svart kaffe är sååå äckligt tycker jag. Men jag dricker det ändå. Det är ungefär som med öl. Jag HATAR öl, men skulle kunna pina i mig en bara för att liksom. Konstigt. Idag tar jag en sockerbit i kaffet bara för att få någorlunda god smak på det.

Helgen har varit ok. Lite småjobbig emellanåt, men inget ont som inte har nåt gott med sig va? I lördags skulle jag få en Jessan-dag, och åkte ut till Birsta men vände efter att ha cirkulerat runt i 30 minuter på parkeringen. Note to self: åk inte till Birsta en regnig lördag under sommaren. Det gör ALLA andra också. Så då åkte jag till pappa på sjukhuset. Han var så "hög" på sin medicin att det var skrämmande, så det var inte heller någon rolig upplevelse. Så jag avslutade min värdefulla (värdelösa) egentid med att åka på Bolaget och köpa en flaska vin, hann även in på HM och handlade lite smått och gott till mig och Annabelle, och sen åkte jag hem. Thaimat till middag och tidig nattning for mor och dotter och sen var den dagen slut.
Igår åt vi faktiskt brunch på casinot, det var hur trevligt som helst! Jag och Adam åt och pratade länge medan Bellis skötte sig fint i vagnen! Under eftermiddagen så tittade vi på massa roliga AFV-klipp på YouTube, och GUD så härligt att sitta och gapskratta tillsammans i soffan så att tårarna rinner! Thairester till middag och tidig nattning för mor och dotter.

Idag då, ja det är ju inte det bästa vädret direkt. Jag kom nyss in från en 15-minuters promenad med Tindra. Annabelle följde med i selen. Vi har fått en bra morgonrutin där. När Bellis har ätit frukost (nångång mellan 7-9) så klär jag på henne och sätter henne i selen och så går vi ut med Tindra en snabbis så att hon får göra sina morgonbehov. Sen när vi kommer hem så lägger jag ner Bellis i hennes säng och så somnar hon inom en minut - oftast. Perfekt. Nu kan jag äta frulle, piffa mig om jag orkar det, eller bara titta på webtv i lugn och ro i en timme eller så. Eller vila. Äh, nu känner jag ju ändå av kaffet, så det blir nog svårt att vila.
Resten av dagen tar jag som den kommer, måste bara köpa grädde (för FY vilket äckligt kaffe detta var) och åka till pappa.

På fredag åker vi till Stockholm, mer om det lite senare!
Ha det gott!

Inga kommentarer: