tisdag 10 januari 2012

Dejt!

God morgon tisdag!
Har sovit så där inatt, inte värdelöst men inte bra heller. Adam klev upp kring 05 för att åka med ett tidigt flyg inför kvällens bortamatch i Borås, och jag somnade inte riktigt om efter det. Kanske för att jag tog bestlutet att ta in en halvt sovande AB till min säng, och hon låg och lät i sömnen nästan hela tiden fram till 08:45.... Och så hade jag väldigt ont i ryggen... Men fram till 05 sov jag faktiskt helt ok.
Nu har jag precis ätit en stor frukost (omelettrulle med tonfiskröra och avokado) och smsat med Adam som är framme. Tyvärr lyckades han få med sig bilnycklarna (ja, vi har bara ett par) så min plan att åka och hälsa på pappa fick ändras. Åker dit imorgon i stället.
Däremot ska jag nog ta en lång promenad till hans lägenhet och tömma soporna och ta med hans mobilladdare så tar jag med den till honom imorgon.

Ikväll ska jag på middagsdejt! Woohoo!
Min älskade Edith och jag (och barnen) ska på BIM som äääääntligen öppnar idag efter 1 1/2 år! Det ska bli så trevligt och GOTT! Dom har extremt goda sallader, och jag ska äta en räksallad. Eller kycklingsallad. Eller räksallad..... ÅÅÅ va gott det kommer att bli!!

Nu ska jag ta och ringa pappa och kolla läget!
Ha en fin dag så "hörs" vi senare! :-)

3 kommentarer:

Knuti sa...

Whaaat, öppnar BIM igen? :) :) :) Det har jag helt missat!! På samma ställe eller?

Du, kan du inte svara på min blogg istället för i bland dina kommentarer? Det tar sån faslig tid att leta igen frågan och se om de kommit något svar ;) jag hinner liksom glömma bort vad jag frågar och så missar jag massa intressanta svar (som typ chipsen, mums, måste testas) i-landsproblem hehe ;)

Edith sa...

Can't wait to see yooooooou, been too long!!

Jessica sa...

Me too babe!!