måndag 9 juli 2012

Sjukstuga.

Hej hej!

Ja, som rubriken lyder så fortsätter sjukstugan här hemma. Vi trodde det var på väg åt rätt håll igår då Annabelle inte hade någon feber, men tji fick vi då hon vaknade med feber idag igen vid 9:20...
Vi ringde till BVC för lite rådgivning, men där var två av tre sköterskor på semester plus att telefontiden var mellan 8-9, så där fick vi ingen hjälp. Däremot ringde jag sjukvårdsrådgivningen och där sa dom att vi skulle hålla koll på henne idag (eh, det är klart?) och inte stressa över att hon inte har någon aptit, utan huvudsaken att hon dricker och kissar, och det gör hon.

Jag kanske verkar överdrivet orolig över det här, det är ju "bara lite feber", men när vi har haft sån tur med att få haft henne frisk (med undantag för någon förkylning och en magsjuka) så är det ju inge kul att se sitt lilla hjärta inte vara sig själv alls. Hon sover just nu - efter att ha varit vaken i 1 1/2 timme - och efter att ha sovit i nästan 14 timmar i natt. Men, man ska ju vila sig frisk, eller hur? :-)

I övrigt så är det inte så kul att vara hemma. Vädret suger och allt känns allmänt tråkigt (mest för att Annabelle är dålig tror jag).
Efter en veckas lyx med sol, bad och buffé till frukost, lunch och middag så känns vardagen med städning, matlagning och tvätt extra tråkig just nu.
Vi har inga direkta planer för resten av Adams semester, mer än att åka till Stockholm en sväng, men när det blir har vi inte bestämt. Jag hoppas att vädret går till sig så att vi kan njuta av sånt som faktikst finns här på hemmaplan också, typ titta på djuren på Norra berget och åka till någon av alla stränder som finns i närheten.

I väntan på det så tittar vi på lite semesterbilder och drömmer oss bort igen..

1 kommentar:

♡ Kakan♡ sa...

Trist när de små är sjuka....hoppas hon kryar på sig snart!

Håller med, vädret sugen, men jag njuter av semestern ändå:-) Första dagen idag så nu väntar 4 v ledighet med familjen. Härligt!!

Vad mysigt ni verkar ha haft det på resan. Hade inte känts heeeelt fel att åka iväg nu;-)

Kram kram