onsdag 15 augusti 2012

Restaurang, naglar och jobb.

God morgon!
Igår blev jag, Adam, Annabelle, brorsan och hans tjej bjudna på middag på O'learys av mamma. Mycket trevligt och gott!
Det var länge sedan vi tog med oss Annabelle på restaurang för att äta middag, vi brukade gå och äta lunch ibland när hon var mindre och inte hade så mycket energi och kunde sitta lugnt i en stol i en timme eller så.

Jag blev imponerad! I nästan 2 timmar satt hon i en stol och åt, målade med kritor och "underhöll" oss andra. Visst blev hon lite "gapig" ibland, men inte alls så som jag hade trott eller förväntat mig! Tummen upp för Annabelle! :-)
Jag skulle kanske inte ta med henne på ett "finare" ställe dock, nu satt vi ju på uteserveringen och O'learys överlag kan jag tycka är lite mer barnvänligt, så det var ett bra val av matställe också.

Idag är det onsdag, och kl 14 ska jag gå och fixa mina naglar. Återigen väldigt välbehövligt. Lacket har hållt hur bra som helst även denna gång, men det ser ju förjäkligt ut när det växer ut. Jag ångrar lite att jag har börjat med denna "lyx", för just nu har jag verkligen inte råd med lyxiga grejer som nagelfix egentligen.

Vad vi ska göra fram till lunch har jag inte riktigt bestämt än, Adam har första dagen på skolan idag, planeringsdag tror jag (han jobbar ju på basketgymnasiet också) så nu är allvarer verkligen igång för honom.
Jag var på mitt jobb en snabbis igår och kollade läget samt hämtade upp två nya t-shirts som jag ska ha när jag jobbar. Känns skönt med en "uniform", det älskade jag verkligen på casinot, man behövde inte tänka på vad man skulle ha för kläder på sig!
Ikväll ska jag tillbaka till jobbet för lite fotografering för nya hemsidan, annonser och affisher. Kul!
Mitt jobb har verkligen gått igenom en makeover, och det är så snyggt och fräsht där nu, som ett helt nytt ställe!!

Nä, nu är det väl dags att ta tag i saker så att vi kommer ut på en promenad!
Liten plutt för exakt 1 år sedan :-)
Happy lill-lördag!

Inga kommentarer: