tisdag 1 juli 2014

Sleepless in Sundsvall..

Oj vilken kväll det var igår.
Buden på våran lägenhet trillade in hela eftermiddagen och kvällen. Det är två budgivare som kämpar, och idag ska vi skriva avtal kl 11, om allt går vägen.
Det är inte bara positivt med budgivning, vi har insett att det är ett lyxproblem, men det är ju vi som säljare som väljer vem vi vill sälja till. Och det är inte alltid så att man tänker att vi säljer till den med högst bud, det är viktigt att det klaffar med det praktiska också, som inflyttning och sånt.
Vi vann ju inte budgivningen på vårat radhus, utan dom valde oss för att vi kunde avsluta snabbast, så sånt väger in ganska mycket.

Mitt i allt bud-snack så gick jag in på Facebook och såg den kanske dummaste statusen ever, skriven säkert i ilska och desperation, som gjorde mig så arg och förbannad.

Så, inte nog med att det var massa siffror i huvudet, så kom nu detta precis lagom till läggdags, och har jag sovit 3 timmar i natt så överdriver jag inte. Det borde finnas en av-knapp till hjärnan som det finns till alla annat...
04:45 ringde väckarklockan så klart. Bara att stiga upp.

Önska mig en bra dag tack, jag behöver det.

2 kommentarer:

Edith sa...

Ha en bra dag vännen :*

Lina sa...

Grattis till försäljningen! :)
Oss valde de för att de hellre ville sälja till en barnfamilj än ett äldre par. Eller snarare tyckte deras barn att det varit kul, ibland har man tur!