söndag 2 januari 2011

2:a januari - hej och hå!

Vips så har även Nyårshelgen flygit förbi! Men den här helgen var en skönare helg än förra tycker jag i alla fall.
Nyårsafton bestod av 3-rätters middag hemma på tu man hand, sedan iväg till Amy och Liam en stund innan vi tillsammans gick ner till hamnen för att kika på raketerna. Helt ok nyår om ni frågar mig. Faktiskt.

Nyårsdagen bestod av följande: 2 avsnitt av Sopranos (Adam fick dvd-boxen med alla säsonger av mig i julklapp), packa en flyttlåda, Sopranos, flyttlåda, Sopranos, flyttlåda, middag på Sibylla, Sopranos.
Så jäkla skön dag!
Idag blir det Birsta, Sopranos, fyttlåda. Typ.

By the way, tack Sara för Tradera-tipset. Jag har länge funderat på att kika in där, men på nåt sätt så är jag lite "anti" begagnade saker (min bebis ska ha det bästa, hehe), men när det handlar om just overaller från POP så känns det helt ok att kolla där faktiskt. Dom håller så bra kvalité och ser knappt använda ut (i alla fall enligt annonsen och bilderna) så jag ska nog kanske slå till på en sån på Tradera. Fjunis kan få en NY POP-mössa i stället, han/hon behöver inte få veta att overallen var begagnad ;-)

1 kommentar:

Sara sa...

Så lite! Just overaller och vissa andra saker är helt okej att köpa på Tradera faktiskt, åtminstone när det gäller bebiskläder tror jag (de rör ju inte så mycket på sig i dem, haha). Har märkt att "märkes"-kläderna till bebisar tar folk ganska bra hand om och då känns det ju okej. Man har ju bebisstorlekarna så kort tid innan en ny storlek behövs, så på kvalitetskläder syns det knappt att de är använda. :) Sen är det ju så kuuuuul med bebiskläder, så om man köper lite billigare på Tradera kan man ju köpa MYCKET. :D Lycka till!