fredag 25 mars 2011

iPad 2 hysteri...

Adam ska ha en iPad 2 har han bestämt. Och han ska ha den idag när den släpps kl 17:00. Grejen är den att han sitter på en buss till Jämtland då, på väg att spela (alltså coacha) kvartsfinal nummer 2. Alltså ska jag och Annabelle gå och köpa en åt honom. Han har lyckats boka en, så förhoppningsvis går det smidigt. Själv fattar jag inte själva grejen med iPad, visst det är en cool grej, men behöver man verkligen en (säger jag som fortfarande grämer mig över att inte ha köpt en iPhone i stället för en X10 mini pro i höstas)?

Det har varit en lugn dag idag so far. Bellis har sovit och ätit i omgångar, jag har duschat och gjort mig fredagsfin i håret, Adam och jag har ätit våfflor till lunch och nyss gav jag Bellis ett bad med efterföljande "massage" med babyolja. Hon är fortfarande väldigt torr i huden, och idag testade jag Weledas olja, den ska tydligen vara bra. Ett annat litet projekt vi har sysslat med är att försöka "rulla" - eller kanske säger man stryka - en tops över hennes lilla tunga. Topsen är doppad i Vichyvatten, och anledningen att vi gör detta är att hon förmodligen har fått lite svamp på tungan. Väldigt vanligt och väldigt odramatiskt enligt bvc, men att försöka få henne att räcka ut tungan är inget som händer på en grisblink. Det känns inte så kul att bara sticka in den i munnen heller och röra runt där inne heller, men med lite tålamod så gick det ganska bra. Vi testar ikväll igen. Hon verkade inte tycka att det var så farligt, titta här hur lugnt hon ligger och chillar i sin nya babysitter som hon har fått av mormor:


Ikväll kommer Anna hit igen, vi ska äta middag och snacka skit. Kanske sätter vi på Sex and the city-boxen och har på i bakgrunden. Jag och Anna ÄLSKAR Sex and the city, vi brukar skicka små citat ur serien till varandra via sms ibland, det är alltid lika kul! :-)

Nu ska jag göra ett försök med mina naglar, Bellis verkar väldigt nöjd, så kanske hinner jag göra en hand innan hon plötsligt blir onöjd igen, det kan ju hända precis när som helst....



2 kommentarer:

E sa...

Om det är torsk hon har drabbats av så glöm inte att koka napparna eftersom det annars bara blir rundgång på basillerna :)

Lina sa...

Å så söt hon är!

Haha, jag har inte heller någon Iphone. Magnus har både det och Ipad däretmot och jag förstår inte heller syftet med paddan! Som en jätte Iphone liksom... eller som en mini-laptop...