torsdag 29 september 2011

Välkommen till kaoset!

Vilken bra dag det blev idag! Toppenväder och jätteroligt på sången! Till och med Bellan tyckte det! Hon har varit jätteglad idag och skrattat hur mycket som helst till ganska udda saker, typ när tindra fick ett ryck och började tokskälla så började Bellan skratta (har aldrig hänt) och senare när hon satt och lekte med en liten tandborste så körde hon in den lite för långt så att hon nästan kräktes - ja då skrattade hon också! Och så har vi lekt flygplan och det är ju alltid skoj! Lilla hjärtat, mitt hjärta smälter när hon skrattar!

Nu till rubriken. Det råder kaos i våran lägenhet, mest i vardagsrummet. Det har blivit ett slags förvaringsrum eftersom vi nu äntligen ska renovera två av sovrummen!!! Imorgon kommer två killar hit vid sju på morgonen och ska göra grunden klar, och så ska det stå över helgen. Liiite tröttsamt men det får gå! Nu glömde jag att knäppa före-bilder på rummen, men se här så fint vi har i vardagsrummet just nu - NOT!






- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

Joanna Eva sa...

Du får tänka på oss då - vi har KAOS på HELA övervåningen och mer eller mindre nere oxå =) Trevlig helg!

Sara sa...

En till med kaos här. Nu har vi levt utan kök i två veckor, herregud va trött jag är på hämtmat och Gry på burkmat. :) Men, gud så skönt när allt är klart sen, man får tänka på det! Lycka till! Kram Sara