måndag 17 oktober 2011

Seeeeegt.

Idag är en sån där dag då jag känner mig fruktansvärt osocial. Jag orkar inte göra någonting, eller fixa mig i ordning så att jag ser anständig ut, men samtidigt så sitter jag här just nu och har riktigt jäkla tråkigt.
Sedan har jag av principskäl bestämt att jag INTE ska gå ut nåt mer med vagnen idag, Bellan ska kunna somna hemma som hon gjorde igår, däremot så blir det bara två sovstunder idag om jag gör så, men det hade det nog i och för sig bara blivit annars också.
Men resten av veckan blir det andra bullar minsann. Då ska jag vara social och piffad. Imorgon ska jag träffa en gammal casinokollega och gå på Kyrkis i samma lokal där vi går på babysång, och på onsdag är det ju Himlabadet som gäller. Vi har anmält oss till fortsättningskursen, och det känns jättebra! Det känns dumt att sluta nu när det går så himla bra med allt runt omkring också, plus att Annabelle verkligen gillar att vara i vattnet. Lite billigare hade det ju kunnat vara...men men.
Adam åker bort i morgon, dom flyger till Borås för bortamatch imorgon kväll och på onsdag åker dom tåg hem. Värdelöst om ni frågar mig. Han kommer alltså att vara borta två dagar för en match.

På torsdag är det sång och på fredag är det match igen. Kul att ha något planerat varje dag!

Just nu sitter Annabelle mitt emot mig och suger/gnager på en stor bit gurka. Hon verkar gilla det, och om en liten stund ska hon få eftermiddagsmålet, jag tror det blir en flaska ersättning idag, bara för enkelhetens skull, hon åt ingen ersättning alls igår faktiskt, bara riktig mat och välling och gröt! Stora tjejen!

Nu ska jag dricka upp kaffet som börjar bli kallt och sedan är det mat och sovtid som gäller för en halvgrinig Bellovic! :-)

Inga kommentarer: