måndag 19 december 2011

Julveckan!

Godmorgon! Och tack och lov är det en god morgon.
Igår kväll satt jag och Adam och tittade på film. Jag kände helt plötsligt att jag var väldigt hungrig och gjorde en macka till mig själv. Efter kanske 15 minuter hade jag magknip och jätteont i huvudet så jag gick och la mig. Konstigt som fan, för jag hade ätit en likadan macka tidigare på dagen, och inte reagerat på nåt sätt.
Jag var helt säker på att jag skulle bli sjuk, jag fick nästan frossa.
Men, när jag vaknade i morse (kl 9 thank you very much Annabelle) så var jag som vanligt igen!

Idag ska jag som sagt på julbord. Hur många gånger har jag skrivit om det nu? Märks det att jag ser fram emot det?? :-)
Jag har ätit en äggmacka och en kopp kaffe, och ska inte äta mer innan. Jag vill vara vrålhungrig kl 14 när det är dags!! Tänkte nästan skriva att jag ska få valuta för pengarna, men jag blir ju bjuden, haha!

Alltså, Annabelle är överallt. Hon drar ut lådor som inte ska dras ut. Hon drar ut sladdar som inte ska dras ut. Hon biter på soffbordet och på tvkontrollen. Jag hinner inte med mig. Säger "ajaj" en gång i minuten känns det som.
Det värsta är nog om jag till exmpel går in i köket en snabbis, och så hör jag att det bli helt tyst i vardagsrummet. Då VET jag att hon har nåt fuffens för sig! Då är det bara att skynda sig tillbaka!!

Nu ska jag försöka lägga upp förmiddagen på ett bra sätt. Vi måste ju ut på en långpromenad, trots pissväder. Eller det är rätt fint, men det är jobbigt att dra vagnen... Jag får se det som lite träning helt enkelt!

Inga kommentarer: