torsdag 19 januari 2012

Tips tack!

I helgen tänkte jag laga någon god middag + efterrätt hade jag tänkt. Gärna något "nytt".
Det skulle vara kul om ni ville tipsa om något supergott - och enkelt - till båda rätterna! Själv lider jag av idétorka.
Och tänk inte på lchf, utan tänk "mmm....detta är så j*vla gott att Jessan bara MÅSTE laga det!!".

Please? :-)

7 kommentarer:

anna octavia sa...

fårostgratinerad fläskfile med potatisgratäng? :)

alex sa...

Getostlasagne med soltorkad tomat, grönsallad och en köttbit! Skitenkelt, crème fraîche, grädde, soltorkad tomat i olja, valfri getost som smulas ned i smeten och varvas mellan lasagneplattor. Salt peppar och timjan. Helt magnifikt. Passar utmärkt till en röd koonunga Hill, 89:- !

Knuti sa...

Alltså nu är ju detta lchf visserligen, men jag har inte ätit så mkt annat på sistone så du får de för MUMS vad gott det.. Jag får ALDRIG nog!! Och det är SÅ lätt! (fan de funkar inte att lägga till länken på mobilen så jag får prova när jag kommer hem)

Spänningen är oooooolidlig ;)

Hanna sa...

Kokospannacotta med exotisk frukt på toppen. Mumsigt värre :)!

Madde sa...

Fläskfilé Balsamico, väldigt, väldigt gott :-)

http://www.arla.se/Default____17653.aspx?RecipeID=22748

Alternativt fläsfilé i rosépepparsås, mailar receptet separat!

Kramar ifrån Söderköping :-)

Joanna Eva sa...

Gör det där med grädde, CF, soya och Samba oelek. Och så röd paprika, syltlök och champinjoner.

Nina sa...

Nästa gång du ska göra förrätt så googla smögen cheesecake, så sjukt gott!

Varmrätt: dubbelmarinerad oxfilé som serveras kall, funkar med fläskfilé också men blir inte riiiiktigt lika gott. Görs med fördel två dagar innan med första marinaden å andra marinaden en dag innan, men funkar som det står också såklart. http://www.tasteline.com/Recept/Dubbelmarinerad_oxfile_2

Gör man sig sånt besvär med övriga maten så kan man nöja sig med vaniljglass, chokladsås och konserverade mandarinklyftor, ICAs är bäst. Å gud så gott! :)