måndag 24 september 2012

Måndag!

God morgon!
Nu är jag tillbaka på jobbet, och för andra veckan i rad så har jag legat vaken från 04-05 och väntat på att klockan ska ringa. Suck alltså... MEN - jag vet att jag kommer sova desto bättre inatt! :-)

Igår var jag och Annabelle på basket igen, och jag fick ytterligare ett träningspass (av allt springande upp och ner i trapporna). På eftermiddagen fick jag lite egentid och åkte till Birsta och köpte nya skor och underkläder och en liten hund i koppel till Annabelle, som hon blev rädd för... Senare döpte vi den till Charlie och när AB skulle lägga sig på kvällen vågade hon sig fram och gav Charlie en godnattpuss på nosen! :-)

Vi hade även besök av Anna från Luleå, och det var hur mysigt som helst! Anna och AB klickade direkt och AB satt i knät och när hon inte gjorde det spexade hon och fick oss alla att skratta, haha! Snacka om att älska att vara i centrum! :-)
Jag fick en jättenice termosmugg från Starbucks av Anna som hon köpte till mig i Brasilien, och idag har jag med mig den på jobbet (ogilla Selecta-kaffet), det känns väldigt "USA" på något sätt, att gå hemifrån med en mugg kaffe! Den håller värmen jättebra, det har gått 2 timmar och det är fortfarande hett.

Idag är Adam halvt ledig, så AB får en kort dag på dagis, det känns bra!
Nu ska jag jobba vidare här, vi hörs ikväll!
Ha en fin måndag alla fina!

Inga kommentarer: