måndag 3 december 2012

Huvudvärk from hell.

God morgon.....
Gah...denna spänningshuvudvärk is killing me!

Gårdagen var inte så bra. Jag var på allmänt dåligt humör, som man kan vara ibland, och tänkte att det skulle vara roligt om vi gick på basket. Matchen började kl 16 vilket är mer passande för oss än kl 19 som den är i vanliga fall.
Det började så där.
Annabelle fick ett utbrott precis innan vi skulle gå.
Orsak: vantar.
Men eftersom det var -12 grader så lät jag henne INTE vinna. Hon var inte den gladaste tjejen efter det.
Vi kom till matchen och direkt skulle hon gå mot trapporna, och det får hon inte. Så efter 2-3 gånger av lugna nej av mig så fick hon lite russin och cheerios som sysselsatte henne en stund. Sedan började det igen.
Trappen var det MEST intressanta någonsin, så till slut gick vi upp och lekte ovanför läktaren i stället där hon kunde springa runt lite mer fritt.
Vid ett tillfälle efter ca halva matchen råkade ut för en liten olycka. Hon sprang bakom en kille som plötsligt stannade som gjorde att hon ramlade in i honom och en vägg. Jag var snabbt på plats och hon var så klart riktigt ledsen, killen sa förlåt 100 gånger och jag försökte övertyga honom om att det inte var hans fel. För felet var ju mitt. Men vad ska jag göra, ha henne i ett koppel? Det går ju inte.
Efter den lilla incidenten var det svårt att få henne glad igen. Det var gråt till och från mest hela tiden, och jag tänkte att vi borde nog bara gå hem, men det var så lite kvar av matchen och jag visste att hon skulle bli glad av att få gå ner på planen och leka med pappa. Och det blev hon, men OJ va trött jag var efter allt bärande och "nej inte gå till trappen". Det sög energi ur min redan så energilösa kropp.

Men oh well. Det var igår, och det är "water under the bridge" idag. Idag har jag annat att lägga energi på.

Happy måndag, eller nåt.


Inga kommentarer: