tisdag 23 juli 2013

Full fokus.

Hello!
Just nu har vi full fokus på en sak i den här familjen, nämligen potträning.
Vi har haft en potta ståendes på toaletten i flera månader, men har inte riktigt börjat på allvar förrän nu den här veckan. Visst har hon kissat på pottan några gånger, men det har inte gått att varit utan blöja alls.

I söndags gav vi oss fan på att nu ska bi börja på allvar. Ingen blöja på hela dagen, 4 kissolyckor blev det.

Igår ingen kissolycka alls! Bara kiss i pottan! Jag åkte iväg till pappa en sväng med Annabelle, och då "säkrade" jag med en blöja, och då gjorde hon nr2 i den, sedan var hon blöjlös resten av dagen och kissade på pottan flera gånger.

Idag ingen olycka alls. Både kiss OCH nr2 i pottan!!! Däremot hade vi blöja på när vi åkte bil till Birsta eftersom hon skulle sova, men den var helt torr när vi kom hem sen, eller kanske lite kiss kanske det var.
Hon är sååå duktig och hon får så mycket beröm av oss varje gång hon gör sina behov i pottan! Än så länge har hon inte gått dit själv och satt sig, utan det har alltid varit jag eller Adam som har gått dit med henne, men det kommer. Snart kommer hon på att det är dit man ska gå när det är dags.

Blöjan är på nu över natten, vet inte riktigt när vi ska våga ta bort den, vi ger det lite tid till.

I övrigt så är det en jätterolig period med henne nu. Hon är så duktig i allt hon gör, och hon pratar så himla mycket, och har lärt sig så många ord och meningar.
Det enda som är lite "jobbigt" är nattningarna, det tar lite tid, och hon vill inte bli lämnad ensam så nån av oss måste alltid vara där tills hon somnar, och nu på semestern har rutinerna blivit så off, hon somnar liksom 21:30 varje kväll...oavsett om hon har sovit på dagen eller inte. Då sover hon oftast till 08:30 vilket är skönt, jobbigt för henne sen bara när dagis börjar igen. Men det kommer också att funka, efter någon vecka är vi inne i dom rutinerna igen.

Annars rullar dagarna på. Som vanligt är jag "fröken Rastlös" och tycker att det är ganska tråkigt att ha semester på hemmaplan. Det finns inte så himla mycket att göra i den här stan. Nu ska det bli fint väder de närmaste dagarna och då kan man ju alltid bada!
Imorgon ska vi åka till Jessica och Max&Maya! SOM Annabelle längtar! Hon tjatar om det varje dag, haha! Hon älskar deras studsmatta, och imorgon ska hon få hoppa tills hon inte orkar hoppa mer!

Just ja! Vi var ju på en husvisning igår! Det sa inte "klick" för någon av oss tyvärr. Eller, det är ju rätt skönt när båda känner så. Idag skulle vi ha gått på en till, men vi avbokade eftersom det huset hade väldigt mycket som behövde renoveras, och det är vi egntligen inte intresserade av. Enda anledningen till att vi ville titta på det var att det låg på samma gata som min brors hus.
Imorgon ska vi på en visning, och jag tror att det huset kommer att falla oss i smaken. Däremot är jag tveksam till området. Gah.... Det är så mycket som ska klaffa..

Nu ska jag ta och titta på lite RHOC, jag har 2 avsnitt att se, woohoo!!

Trevlig kväll!

Inga kommentarer: