onsdag 14 augusti 2013

Mysigt / jobbigt

God morgon.
Första gången på länge nu som jag är uppe så här tidigt. Klockan ringde 04:50 och jag har öppnat på jobbet.

Annabelle kom för tredje natten i rad in till oss (eller till Adam) och sov där. Jag var säker på att hon skulle göra det, så jag bestämde mig för att sova i gästrummet för att inte bli störd, eftersom jag skulle upp så tidigt.

Jag tycker att det är så mysigt att hon kommer in, ett resultat av att vi tagit bort ena sidan på spjälsängen, MEN eftersom jag sover så himla "lätt" eller vad jag ska säga, så är det omöjligt för mig att inte vakna när hon kommer, och nästintill omöjligt att somna om. Jag tycker att det är jobbigt när det blir trångt.
Imorse när jag klev upp och kikade in i sovrummet så var det väldigt svårt att inte gå dit och lägga sig med mina fina älsklingar...

Idag slutar jag 12:30 och ska hämta Annabelle kl 13, skönt för henne med en lite kortare dag. Jag tror vi ska gå hem och sova, eller i alla fall vila lite då, jag lär vara as-trött efter dagens tidiga uppstigning.

Nu ska jag kika in på HM.com och kolla läget lite. Det var länge sedan nu faktiskt, älskar när det kommer nya höstkläder! :-)

Ha en fin dag alla ni som tittar in hit (utan att lämna spår efter er ;-) )!

Inga kommentarer: