söndag 8 juni 2014

Längtar, rensar, plattar.

Vilken lång och härlig helg! Idag och i fredags var bra dagar. Igår hade jag en riktig mens-humör-dag. Mer förklaring än så behövs nog inte va ;-)

Vi har haft härlig familjetid, men även bråkat en del då Annabelle gör väldigt mycket som hon vill. Jag har sagt till Adam att hon kanske har dålig hörsel eftersom hon verkligen inte lyssnar vissa gånger. Hon kanske inte HÖR?! Det kanske också är därför hon SKRIKER när hon pratar också?! Haha, nädå, det är nog inget fel på hörseln. Det är alltid "värst" när hela familjen är samlad, är det bara hon och jag, hon och Adam eller hon och mormor så går det bra. Allihop tillsammans och mam hör inte vad man tänker, haha! 

Vi har pratat mycket om flytten och redan börjat rensa lite och kört två vändor med skräp med bilen. Gud vad jag längtar till hösten! Fast först är det ju sommar tydligen ;-)

Här kommer lite bilder från helgen: 
Vi var på "smultron och sång" på stan i fredags. Annabelle älskade det och dansade (hoppade) och sjöng längst fram vid scenen. 

Vi har gungat..... 

.....och plattat håret.... 

.....och promenerat lite i vårat nygamla kvarter...
....och nu är lockarna tillbaka och det är dags att borsta tänderna på den här lilla tjejen!

2 kommentarer:

Lina sa...

Nämen, låter som hemma hos oss;) Herman hör inte, och hör han lyssnar han inte ändå... Och det är oftast lugnt så länge man är själv med honom, men när M kommer hem från jobbet eller på helgerna börjat utmaningarna på en gång! De blir äldre va? ;)

Jessica sa...

Ja Lina, dom blir verkligen äldre... :-)