måndag 10 november 2014

Sushi lover..

Idag är Annabelle åter på dagis i några timmar, och jag är ledig. Välbehövligt för både henne och mig. Jag vet att folk kan ha åsikter om att man inte ska ha barnen på dagis om man själv är ledig, men det måste få vara så för mig ibland, hur annars har jag tid att vila och hinna med mig själv? Så - jag har inte dåligt samvete över det. Hon var så glad i morse när hon möttes av tjejgänget efter en veckas frånvaro!

Idag har jag en riktigt bra dag. Jag var nere på stan en sväng och köpte två par mammabyxor på HM och två tröjor, och så impulsköpte jag en jacka på Stadium också! Känner mig väldigt nöjd med inköpen!
Men - det bästa var nog lunchen! SUSHI!!!!!

Gud vad jag har längtat efter sushi! Det råder ju lite delade meningar om sushi när man är gravid, men jag har bestämt mig för att äta när jag är sugen, typ någon gång i månaden eller så. Hjälp va gott det var! Nu ligger jag och jäser på soffan och funderar på ett bad i bubbelbadkaret som jag bara har använt en gång sedan vi flyttade in, och sedan ska jag hämta hjärtat på dagis.

Update på vatttenskadan: inte så mycket, mer än att nu lutar det åt att det kommer utifrån i alla fall, för dom hittar verkligen inget läckage inne  i huset, och det känns ju positivt i alla fall.

Hoppas ni har en fin måndag, lämna gärna ett avtryck så jag vet vilka som läser, statistiken går lite upp och ner märker jag :-)

1 kommentar:

Lina sa...

Jag åt sushi hela graviditeten, kanske som du en gång i månaden:) Man kan ju ta bort tonfisken om man är orolig, resten är lugnt om den är fräsch!

Lins