lördag 14 februari 2015

Förberedelser

Inför Annabelles födsel så var vi så förberedda, vi köpte vagn, säng (och ställde i ordning sängen 2 månader innan), bilstol, kläder - ja rubbet - i god tid innan.
Nu känns det som att jag lallar på och tänker "äh vi har ju allt", men vissa saker har vi faktiskt inte kvar. De stora köpen slipper vi - tack och lov - vi har kvar vagn, säng och bilstol, men det är en massa "småsaker" som vi har sålt eller slängt.

Vi behöver/vill ha:
* skötbädd (inget skötbord, jag ska fixa en hörna i tvättstugan)
* babysitter (den vi hade råkade ut för en olycka och blev lite ostabil)
* amningskudde (ångrar SÅÅ att jag sålde den vi hade)
* babygym (sålde det AB hade)
* lära-gå-stol (fick låna grannens förra gången)
* babymonitor (vi hade ingen med Annabelle, tror det kan vara bra)
* amningpump (hade ingen sån heller, tror det kan vara bra, haha)
* nappar och nappflaskor

Jag behöver:
* amnings-bh (flera stycken)
* amningslinnen (flera stycken)
* amningsvänliga kläder rent allmänt

Allting i den första gruppen känns ju roligt att köpa, allt det andra som amningskläder och sånt känns så tråkigt, det är samma sak som med gravidkläder, så tråkigt för det är ju inget man använder sedan.

Jag ska försöka hitta lite av bebisgrejerna begagnat så det inte blir så mycket pengar, typ babysitter och lära-gå-stol (lite längre fram).
Har hittat en babybjörn babysitter för 700...men det känns ändå lite dyrt för att vara begagnad...men i och för sig så kostar dom ju nästan det dubbla ny.

Gah....hela den här helgen kommer jag sitta och titta och drömma, jag jobbar och har inte så vansinnigt mycket annat att göra.
Fönstershoppa typ :D

Idag är det alla hjärtansdag, om nu någon har missat det. Jag sa till Adam häromdagen "får jag pizza och blommor efter jobbet blir jag glad", haha! Har sänkt förväntningarna genom åren :) Han ska få en liten grej när jag kommer hem, nåt som är lika mycket till mig som till han egentligen, men ändå.

Hoppas ni har en fin dag!

1 kommentar:

Unknown sa...

Känner igen det, vi hade kvar mycket inför Nils och lånade mycket annat. Så skönt med lite lugnare på inköpsfronten innan nr 2 tyckte jag:)