måndag 23 februari 2015

Tidig morgon.

Jag checkar av ännu en tidig måndag. Och ännu en natt med totalt värdelös sömn. Natt mot måndag är nog värsta natten i veckan. Jag är inte tillräckligt trött för att somna i tid, och vaknar flera gånger och tittar på klockan för att se hur mycket (eller lite) jag har kvar att sova. Kommer dessutom Annabelle in och lägger sig är det liksom kört. Hon ligger typ PÅ mig. I natt gick jag upp till gästrummet strax efter 03, och hoppades på en timmes sömn till innan klockan skulle ringa.

Jag LÄNGTAR tills jag får gå hem idag, för då ska jag hem och sova innan jag hämtar på dagis.

Helgen har varit så där. Tänker inte ta på mig allt själv, men mina ständiga humörsvängningar stör husfriden ganska mycket. Jag sa till Adam i ett lugnt tillfälle att jag knappt känner igen mig själv ibland. Veckan som gått har varit mycket upp och ner. Jag har haft nära till skratt, men lika nära till ilska och tårar. Det har varit mycket med pappa veckan som var, och sånt påverkar ju, bara negativt så klart.
Jag har i alla fall fått lite saker gjort, ställt fram och bäddad spjälsängen, flyttat runt lite möbler, handlat på ikea och så lite saker till mig själv (nya toppar, stödstrumpor och amnings-bhar), och två presenter till Annabelle som fyller år nästa vecka.

Den här veckan hoppas jag går fort! I alla fall mån-tors. På fredag ska Annabelle och jag vara lediga tillsammans, och kanske ska jag "våga" gå på Himlabadet med henne då. Och på lördag kommer Adams mamma och hälsar på, och då ska jag även på något som jag har längtat efter sedan december - nämligen ett event på Casinot för "former employees"! Det är egentligen en pokerturnering, men så otroligt ointresserad av spel som jag är så ska jag bara gå dit och mingla och äta buffé och träffa en massa gamla kollegor! Det ska bli såååå himla roligt! Sedan på söndag ska vi ha "familjekalas" för Annabelle, och veckan efter ska vi ha barnkalas!

Idag bjuder jag på en magbild också! Dock inget naket, sånt gillar jag inte. Här har ni mig. 05:45 på jobbet en måndagmorgon i vecka 31:
Happy monday på er, hoppas dagen går fort och smärtfritt!
:-)

Inga kommentarer: