måndag 19 augusti 2013

Otäcka drömmar.

God morgon.
Usch, inatt var ingen bra natt. Jag har drömt så mycket konstigt, och exakt såna drömmar som förföljer en resten av dagen. Det är dessutom andra natten i rad.
Igår var det inte lika otäckt, men jag drömde att jag och Annabelle var på stan och hon bajsade ner hela sig. Alltså det var väldigt orealistiskt, för det var verkligen bajs överallt, och jag hade ingenting att göra ren henne med, och inga mynt till toaletten på Gallerian. Den drömmen var mest äcklig än otäck, men det jag drömde inatt var otäckt.
Jag drömde att jag var ute och festade med några gamla kollegor från casinot. En middag med ett glas vin blev snabbt drinkar och shots, och plötsligt var jag jättefull och totalt utan omdöme. När jag insåg var klockan var (i drömmen alltså) så blev jag så stressad och tog bilen och körde hem.
Ni vet hur det är att köra bil i totalt snökaos, när bilen slirar hit och dit? Precis så kändes det att köra fast det var mitt i sommaren, plus att jag inte såg något alls, allt var suddigt. Jag parkerade till slut bilen och gick sista biten hem, utan att sedan minnas vart jag ställt den dagen efter. Fatta den ångesten, att ha varit så full att man satt sig i bilen och kört, riskera andras och sitt eget liv, och sedan också inte kunna förklara för sin sambo vart bilen står, eftersom jag inte kom ihåg.

Fy. Varför drömmer man sånt här? Jag vet att jag ibland drömmer många "kontroll-behov-drömmar", alltså där jag befinner mig i situationer där jag INTE har kontroll.

Kanske är det för att jag har sökt ett nytt jobb, kanske för att vi igår tyckte att AB var lite varm, och såna saker går ju inte att kontrollera. Jag kan inte bestämma om jag ska få jobbet, och inte heller om AB blir sjuk. Men kan jag inte drömma om det då i stället, för det är ju inga hemska saker. Måste jag drömma om farliga nästan ångestframkallande saker?

Jaja. Nog om detta. Nu väntar jag på info hemifrån om AB ska på dagis eller inte. Herregud, en vecka på dagis och det börjas redan med snor och (kanske) feber.

Ha en fin måndag!

Inga kommentarer: